Енрико

Нашите
здрави
Панцероти

Енрико вашeтo омиленo

Место

Панцероти

месо, вргањ

Панцероти со

_pribor_

Цена

сирење

…………….  

100.00

месо

…………….  

100.00

доматен сос, кашкавал

…………….  

120.00

шунка, печурки, кашкавал

…………….  

140.00

шунка, кашкавал

…………….  

120.00

доматен сос, кашкавал

…………….  

100.00

доматен сос, моцарела, босилок

…………….  

120.00

доматен сос, мортадела, кашкавал

…………….  

120.00

доматен сос, кашкавал, шунка, пилешки стек

…………….  

150.00

БРУСКЕТИ 3 парчиња

_pribor_

Price

босилок, сос од домати, маслиново масло

…………….  

100.00

босилок, сос од домати, маслиново масло, моцарела

…………….  

100.00

шери домати, моцарела, песто сос

…………….  

100.00

шери домати, крем авокадо, пршута, маслинка

…………….  

140.00

шери домати, крем авокадо, моцарела, босилок

…………….  

120.00

вргањ, магдонос, лук

…………….  

140.00

ПИЛЕШКО СТРАЧЕТИ СО ВРГАЊ И РУКОЛА

пилешки стек, вргањ, лук, вино, рукола, пармезан

…………….  

350.00

ПИРОШКА

унка, кашкавал, корнишони, кромид

…………….  

180.00

СОЛЕНА ПАЛАЧИНКА

сос од домати, шунка, кашкавал, печурки, кашкавал, маслинки

…………….  

250.00