Почитувани ве известуваме дека Енрико ќе почне со работа на

27.04.2020 - понеделник

со нарачки за носење од 09-17 часот секој работен ден,
бидете здрави и повелете.

Неколку зборови за нас

Ние секогаш имаме вкусен асортиман на вегетаријанска,

не-вегетаријански вегански јадења за здрави, ароматични ручеци.
Карактеристични јадења направени од нашиот сопствен кулинарски тим, кој го носи вистинскиот вкус на секоја кујна што им служи на нашите клиенти.

Енрико Пицерија е отворена на 28.09.1991 година, што го прави пионер во подготовката на италијанската храна во Скопје.

Нашите специјални понуди

Мени пица
+
Посетителите секој ден
Позитивни прегледи

Нашата галерија

Нашите информации за контакт

Адреса

bul. Partizanski Odredi, tc Leptokarija , Skopje , 1000

Тел - е-пошта

Phone: 02 3061273
e : pic.enriko@hotmail.com

Работно време

Mon - Thu: 08:00 - 24:00
Frid - Satu: 08:00 - 01:00
Sunday: 08:00 - 01:00